Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ

 "Με ένα ιστορικό δημοψήφισμα και μετά από 8 μήνες χωρίς προσεγγίσεις κρουαζιέρας, οι κάτοικοι του Key West στο Μαιάμι αποφάσισαν - και έγινε ήδη νομοθεσία - ότι απαγορεύεται στο εξής η αποβίβαση πάνω από 1.300 επιβατών την ημέρα από πλοία. Ακόμα απαγορεύονται τα πλοία με πάνω από 1.500 επιβάτες και θα δίνεται προτεραιότητα σ' αυτά που τηρούν τους περιβαλλοντικούς κανονισμούς, για την προστασία της υγείας τους και του περιβάλλοντος όπου ζουν."

- Για όλα τα πράγματα υπάρχει λύση μόνο εμείς δεν μπορούμε να βρούμε... προφασιζόμενοι χιλιάδες δικαιολογίες...... και η χρονιά μπορεί να πήγε μισοχαμένη αλλού, όμως εμείς "δουλέψαμε" τους δικούς μας επίγειους παραδείσους αλλά ξεχάσαμε οτι χρειάζονται φροντίδα και ανταπόδοση. Εκτός κι αν την φυλάνε για την επόμενη χρονιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια: