Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΩΣ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗ....

Ο παράλληλος του ΒΟΑΚ προς τον Κορφαλώνα... αν και το έχω γράψει πάνω απο 4-5 φορές εντούτοις κανείς δεν ενδιαφέρεται για αυτό το κομμάτι του δρόμου που αυτόν τον καιρό αποτελεί ίσως το πιο πολυσύχναστο σημείο της πόλης. Λόγω πανδημίας οι περισσότεροι που θέλουν να περπατήσουν λίγο είναι σ' αυτή τη διαδρομή, απο το γήπεδο ως και του Χατζή... δυστυχώς όμως όλος ο δρόμος είναι σε πολύ κακή κατάσταση, όχι μόνο για τα αυτοκίνητα, αλλά και για τους πεζούς, αφού οι λακκούβες και οι τρύπες που έχουν δημιουργηθεί είναι τόσο επικίνδυνες που κινδυνεύεις ανά πάσα στιγμή να σπάσεις κανένα πόδι.
 - Θα μου πείτε τώρα με αυτά θα ασχολούμαστε; Έχουμε σοβαρότερα θέματα να λύσουμε. 
 - Έ και με αυτά θα πρέπει να ασχολείται ένας δήμος. Ένας καθαρισμός στα πρανή, λίγη πίσσα στις μικρές λακκούβες δεν θα στοιχίσει και πολλά.
Φωνάζουν τα χωριά για το άθλιο αγροτικό δίκτυο ας φωνάξουμε και μεις για τους κύριους δρόμους μας. Αν συμβεί κάτι στον ΒΟΑΚ αυτό είναι ο δρόμος διαφυγής.
Μας έφαγε λένε η πανδημία... αλλά μόνο εμάς, όλοι οι άλλοι δήμοι λειτουργούν κανονικότατα.

Υ.Σ και φυσικά δεν είναι μόνο αυτός ο δρόμος που χρειάζεται συντήρηση...είναι πολλά τα χιλιόμετρα εντός της πόλης που τα αφήνουμε για την επόμενη χρονιά ....

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Πολύ σωστά τα γράφετε κ.Παπαδακη , κάθε χρόνο και χειρότερα !!!!πρέπει όμως να δείτε και τι (!!) Τριαξονικα οχήματα περνούν από τον πρόχειρο κατασκευής (!!)δρόμο ....και τα καλάμια !!δεν έχεις ορατότητα από απέναντι .εύχομαι να κάνει ο δήμος τα δέοντα 👏🙏,,μφχ Th .