Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ, ΤΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΨΑΡΕΜΑ ΚΑΙ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΣΚΑΦΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων, ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο των μέτρων του περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού ανακοινώνει ότι απαγορεύονται δραστηριότητες όπως η κολύμβηση στις θάλασσες των Χανίων, η χρήση ιδιωτικών θαλάσσιων μέσων αναψυχής και υποβρύχεια αλιεία. Οι εν λόγω δραστηριότητες δεν εμπίπτουν στις εξαιρέσεις της παρ. 2 του άρθρου πρώτου της Αριθ. Δ1α/Γ.Π. οικ 20036/22-3-2020 Κ.Υ.Α. (Β’986) και ως εκ τούτου απαγορεύονται.
Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με τα ανωτέρω, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων και οι Λιμενικοί Σταθμοί υπαγωγής του θα προβαίνουν στην επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων πρόστιμο (150 ευρώ), χωρίς να θίγονται τυχόν προβλεπόμενες ποινικές κυρώσεις. Τυχόν αλλαγή επί των ανωτέρω θα γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση.
Το Κεντρικό Λιμεναρχείο ευελπιστεί στην συνεργασία όλων και καλεί όλους να τηρούν πιστά της οδηγίες των ειδικών.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: