Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

ΗΡΘΕ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΤΟΥ Κ.Υ

Μετά απο 3.5 μήνες το Κέντρο Υγείας Κισάμου απόκτησε συμβασιούχο οδηγό για να καλύψει τις ανάγκες του ασθενοφόρου του. Έτσι ο εθελοντής του Δήμου Κισάμου που όλο αυτό τον καιρό κάλυπτε μιας βάρδια, θα ξαναγυρίσει στην δουλειά του.
- Θεωρώ οτι ο αγώνας του δήμου Κισάμου και των πολιτών που ξεκίνησε απο το 2017 ίσως και παλαιότερα, με την τοποθέτηση εθελοντών οδηγών, που έχαναν ώρες και ημέρες, μόνο και μόνο για να προσφέρουν στην τοπική κοινωνία αυτό που μας στερούσε το κράτος, έπιασε και ρίζωσε ιδιαίτερα στην Κίσαμο. Ας ελπίσουμε οτι δεν θα ξαναχρειαστούν εθελοντές ειδικά για αυτήν την δουλεια που εκτός απο δύσκολη είναι και πολύ επικίνδυνη στις μέρες μας.
Καιρός να αναλάβει και το κράτος τις υποχρεώσεις του..

Δεν υπάρχουν σχόλια: