Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΟΥΜΕ ΕΠΙΤΗΜΟ ΔΗΜΟΤΗ

Είναι συνήθεια να γίνεται επίτιμος δημότης ο πρόεδρος της δημοκρατίας από δήμους μιας και με τον τρόπο αυτό -λένε - ο κάθε δήμος αποκτά αίγλη, ακούγεται και μπορεί κάτι να κερδίσει ...
Εμείς θα μπορούσαμε να τον ανακηρύξουμε επίτιμο δημότη όταν κατέβηκε για τα 50 χρόνια της Ορθόδοξης Ακαδημίας και στα Θυρανοίξια του Ναού του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού πέρυσι, αλλά τότε μας είχε προλάβει ο Δήμος Σφακιών (δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά ότι ο Πολάκης το έκλεισε το ραντεβού) και βάση πρωτοκόλλου μας πήρε την μπουκιά από το στόμα. Δεύτερη ευκαιρία είχαμε πριν κανένα μήνα στην βράβευση των μαθητών στο Προεδρικό Μέγαρο από τον κ. Παυλόπουλο, για το τραγούδι τους για τα ατυχήματα. Η πρόσκληση εδόθη από τον Δήμαρχο και αναμένουμε ... βέβαια μετά και τα τελευταία έκτροπα στην Θεσσαλονίκη, οι έξοδοι του προέδρου ελαττώθηκαν...κατά πολύ.
Για να δούμε αν θα είμαστε τυχεροί.... 

1 σχόλιο:

Alexandros Raskolnick είπε...

Θα μπορούσες να τη χαρακτηρίσεις και ατιμία, μια τέτοια αναγόρευση.