Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

ΕΡΧΕΤΑΙ ΦΟΥΡΤΟΥΝΑ

Χθες ανακοινώθηκε μια υποψηφιότητα που τάραξε τα νερά της πόλης και δημιούργησε μια κατάσταση που θα φανεί τις επόμενες μέρες, πόση φουρτούνα μπορεί να φέρει στην μικρή μας κοινωνία. Ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας της πόλης, αποφάσισε να ηγηθεί ένα από τα τρία ψηφοδέλτια που θα κατέβουν στις εκλογές της 10ης Δεκεμβρίου για την προεδρία του Εμπορικού Επιμελητηρίου Χανίων, μιας ανεξάρτητης ένωσης φυσικών και νομικών προσώπων.
Θεωρώ τιμή για την πόλη μας την κάθοδο του επιχειρηματία στην ηγεσία, (γίνεται άλλωστε για πρώτη φορά) και σίγουρα θα στελεχωθεί, όπως άλλωστε έχουν στελεχωθεί και οι άλλες υποψηφιότητες, από ικανούς επιχειρηματίες της πόλης μας.
Στα πλαίσια της δημοκρατίας κάθε πολίτης είναι ελεύθερος να κατέβει και να ζητήσει την ψήφο των συμπολιτών του, είτε σε ατομικό, είτε σε συλλογικό επίπεδο, το μέγα ζητούμενο για μας είναι να δούμε πότε και πως η πόλη θα βγει κερδισμένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: