Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

Στον εντοπισμό 1180 πακέτων λαθραίων τσιγάρων, 132 συσκευασιών καπνού καθώς και στη σύλληψη ενός Έλληνα και τριών Πακιστανών ηλικίας 26, 23 και 18 ετών, στερούμενων ταξιδιωτικών εγγράφων, προέβησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας – Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων με τη συνδρομή στελεχών του οικείου Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών.

Μάλιστα είναι σε μια περιοχή του δήμου Κισάμου που ως και προχθές δεν ήθελαν να ακούσουν για φιλοξενία νόμιμων μεταναστών, ενώ όπως φαίνεται είχαν στήσει δουλειά με λαθραίους....

Δεν υπάρχουν σχόλια: