Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

ΝΕΟΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ ΒΟΥΚΟΛΙΩΝ

Μας έμεινε η προσπάθεια! Μας αδικεί το σκορ; Μπα, βέβαια δεν θα το γράψω, αλλά η αλήθεια είναι οτι δεν είμαστε έτοιμοι για τέτοια. Πολλές φορές θέλουμε να διορθώσουμε τα κακά και τα κάνουμε χειρότερα, έτσι κάπως είδα την φιλότιμη προσπάθεια απο τα παιδιά που για πρώτη φορά βρέθηκαν μαζί σε ένα αγώνα που περισσότερο θύμιζε αγώνα σχολείου.
Ας ελπίσουμε οτι κάτι καλό θα βγει στην συνέχεια αν και με τέτοια αποτελέσματα.... η απογοήτευση είναι μεγαλύτερη στους ποδοσφαιριστές και μετά στον κόσμο. Το είχαμε επισημάνει μάλιστα αρκετές φορές οτι.... για να κάνεις το νέο ξεκίνημα, πρέπει να είναι αξιοπρεπές και όχι για τα μάτια του κόσμου.
Πάντως για πρώτη φορά μετά απο πολύ καιρό μαζεύτηκαν καμιά 100 φίλαθλοι το γήπεδο, ας ελπίσουμε οτι ένα κακό αποτέλεσμα ήταν μόνο.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: