Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα έδεσε στην συνηθισμένη θέση του το "Ιονίς". Σήμερα όλη μέρα θα είναι στο λιμάνι Καβονησίου και αύριο στις 11.30 αναχωρεί για το πρώτο του δρομολόγιο απο την Κίσαμο, για Αντικύθηρα-Κύθηρα-Πειραιά.

1 σχόλιο:

Γιάννης Αννουσάκης είπε...

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2017. Το ΙΟΝΙΣ έφυγε από το Καστέλι 11 μεσημέρι. Έφτασε στα Κήθυρα το κουτούλησε ο άνεμος στους προβλήτες, κάνανε ώρες για την μη διαπίστωση βλάβης. Έφυγε από τα Κύθηρα 11 το βράδυ. Τι ώρα θα φτάσει Πειραιά γιατί πρέπει να πάω να πάρω επιβάτη, μήπως ξέρεις.