Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

ΠΗΡΑΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ...

 Γενναίες αποφάσεις έμαθα τι πήραν στο ΤΟΕΒ Δραπανιά μετά και την περιπέτεια που είχαν και αναγκάστηκαν να μείνουν οι καλλιέργειες της περιοχής, δίχως νερό για κάμποσες μέρες. Οι αποφάσεις αυτές πήγαν προς περιφέρεια για εγκριση μιας και απο πέρυσι οι Οργανισμοί Εγγείων Βελτιώσεων ανήκουν σε αυτήν.
Σε πρώτη φάση θα ειδοποιηθούν όλοι όσοι χρωστάνε, μετά θα έχουμε αφαίρεση ρολογιών και όπως ακούστηκε μετά μέσω Εφορίας θα εισπράττονται οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των αρδευτών προς τους Οργανισμούς Εγγείων Βελτιώσεων (ΓΟΕΒ-ΤΟΕΒ) εφ’ όσον οι οφειλέτες δεν προσέλθουν στους οργανισμούς για να ρυθμίσουν τα χρέη τους.
Πάντως είναι γεγονός οτι κάτι πρέπει να γίνει το έχουν αντιληφθεί όλοι και η διοίκηση του ΤΟΕΒ θα κάνει αυτό που πρέπει.
Να υπενθυμίσω οτι το χρέος των οφειλετών προς τον ΤΟΕΒ ανέρχεται στις 195.000 Ε περίπου



Δεν υπάρχουν σχόλια: