Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Χανίων, θα πραγματοποιηθούν στις 11, 12 και 13 Δεκεμβρίου 2017. Ήδη έχουν δηλώσει δυο συνδυασμοί ενδιαφέρον, του νυν προέδρου κ. Μαργαρώνη με τον συνδυασμό "Νέα Πορεία" και ο συνδυασμός "ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ" του κ. Παπαβασιλείου. 
- Σίγουρα θα υπάρχουν επιχειρηματίες από την περιοχή μας που θα στηρίξουν τον ένα ή τον άλλο συνδυασμό, αν και είναι νωρίς ακόμα, ανεπίσημα ακούγονται μερικά Κισαμίτικα ονόματα, του κ. Ευάγγελου Πατεράκη προέδρου του Νέου Εμπορικού συλλόγου, του επιχειρηματία κ. Αντώνη Ροκάκη, του Μιχάλη Χαιρετάκη. Πάντως τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσουν πολλά μιας και η καταλυτική ημερομηνία για τις υποψηφιότητες είναι η 10η Νοεμβρίου. 
Πολλές πληροφορίες σχετικά με τις εκλογές του Επιμελητηρίου Χανίων θα βρείτε στην σελίδα του ΕΔΩ
Να θυμίσουμε οτι στις προηγούμενες εκλογές ψήφισαν 2.830 άτομα και έλαβαν:
"Νέα Πορεία" - Γιάννης Μαργαρώνης: 1.416 ψήφους (50.6%)- 
"Συνεργασία -Προοπτική"- Ευαγγ. Σπανουδάκης: 1.258 ψήφους (44,9%), "Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συνεργασία"- Νίκος Παπαντωνάκης: 126 ψήφους (4,5%).

Δεν υπάρχουν σχόλια: