Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑΣ ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ ΒΡΑΧΟΥ

19 Αυγούστου 2013 
Σοβαρά τραυματισμένη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων μια 34χρονη γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες επισκέπτριας στην περιοχή, που επέβαινε σε Ι.Χ αυτοκίνητο, όταν αποκολλήθηκε μικρός βράχος στο σημείο της σήραγγας των Τοπολίων και κτύπησε το αυτοκίνητο και την 34χρονη.
Το περιστατικό σημειώθηκε μετά τις 8 το βράδυ και άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Κισάμου που παρέλαβε την κοπέλα για να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο Χανίων όπου και νοσηλεύεται.
23 Οκτωβρίου 2017
Ποινή φυλάκισης πέντε ετών με αναστολή επέβαλλε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Χανίων σε ανώτερο υπάλληλο των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων για τον σοβαρό τραυματισμό μιας 34χρονης από τη Θεσσαλονίκη τον Αύγουστο του 2013 από πτώση βράχου λίγο πριν τη σήραγγα των Τοπολίων!
Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων κ. Χ. Πιτσιγαυδάκη η Περιφέρεια δεν είχε καμία αρμοδιότητα να ανοίξει ή να κλείσει το δρόμο στο συγκεκριμένο σημείο καθώς την εποχή εκείνη πραγματοποιούνταν εργασίες αντιστήριξης των πρανών ώστε να σταματήσει η πτώση πετρών και βράχων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: