Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΣΥΣΚΟΤΙΣΗ ...

15 μέρες είναι πολλές και δεν εννοώ την ζημιά που λένε Ντι έχει ο υποσταθμός στον Δραπανιά με αποτέλεσμα ολάκερα χωριά να μην έχουν τον απαραίτητο δημοτικό φωτισμό, αλλά τουλάχιστον μια ανακοίνωση θα έπρεπε να είχε βγει από την ΔΕΗ... εκτός αν την έβγαλαν και ξέχασαν να την στείλουν εκεί που πρέπει.
Τα περισσότερα χωριά δεν έχουν δημοτικό φωτισμό και αν κάποιοι νομίσουν ότι είναι μικρό το θέμα, άντε πες σε ένα μικρό παιδί ή σε κάποιο γεροντάκι (μόνο αυτοί μείνανε στα χωριά) να κυκλοφορήσει μετά τις 9 το βράδυ. 
Μάλιστα όπως ακούω οι περισσότεροι δεν έχουν ιδέα για το τι συμβαίνει με αποτέλεσμα να ρίχνουν τις ευθύνες στον Δήμο... Μήπως είναι καιρός να το δούμε λίγο διαφορετικά; Μήπως είναι καιρός ο δήμος να βγάλει μια ανακοίνωση;

Δεν υπάρχουν σχόλια: