Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η κλήρωση της Γ' κατηγορίας Χανίων και τελικά μετά από ψηφοφορία έγινε δεκτή η συμμετοχή των Καλτσέτο και Ασπάλαθου που ανέβασαν έτσι τον αριθμό των ομάδων σε 11. Συγκεκριμένα και τα 8 από τα 9 σωματεία που ήταν παρόντα (απουσίαζε μονάχα ο Νέος Κισσαμικός) έκαναν δεκτό να λάβουν μέρος οι δύο σύλλογοι που θα πραγματοποιήσουν έτσι την παρθενική τους παρουσία στις τοπικές διοργανώσεις των ανδρών - το Καλτσέτο έχει βέβαια παρουσία στα πρωταθλήματα Υποδομής.
Το πρωτάθλημα αναμένεται να ξεκινήσει τέλη Οκτωβρίου και τις επόμενες ημέρες αναμένεται η προκήρυξη. Εδώ επειδή υποβιβάζονται 3 ομάδες από την Β' και λόγω της μείωσης των συλλόγων στην Α' λόγω αναδιάρθρωσης θα ανέρθει μονάχα ο πρωταθλητής με τον 2ο να περιμένει την τύχη της Παλαιόχωρας στη Γ' Εθνική για τον αν θα κερδίσει και αυτός την άνοδο.
Αυτά απο τα Χανιώτικα Νέα. 

Ας ελπίσουμε οτι του χρόνου θα κατεβάσουμε μια ομάδα που θα έχει συνέχεια και όχι θα δούμε, ίσως, μπορεί, δεν, και ουφ.....
Πάντως και τώρα προλαβαίνουμε να κατεβάσουμε ομάδα με.... τον Ασγούδη τέρμα, τον Ηλία, τον Σταμάτη, τον Κωστή, τον Γιάννη, τον Βασίλη, τον Σπορτίβο, αυτόν, τον άλλον .... και όσους θέλουν να παίξουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: