Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

ΚΑΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Η επέκταση των δικτύων βιολογικού του κόλπου της Κισάμου, μας τελείωσε απότομα και δίχως εξηγήσεις, τώρα θα ακολουθήσει το χαρτομάνι ανακοινώσεων... για να δούμε γιατί, πως και τι θα γίνει απο δω και πέρα, που η αλήθεια είναι οτι δεν έχει την ευθύνη αυτής της κατάληξης η Δημοτική αρχή. Κρίμα γιατί για 3 χιλιόμετρα και ένα μόνο μήνα παράταση, δεν ολοκληρώθηκε το έργο.
Η λειτουργία του βιολογικού βέβαια συνεχίζεται κανονικά, αλλά δυο, τρεις δρόμοι θα στερηθούν την πολυπόθητη σύνδεση.... προς το παρόν 
Αυτά....

Δεν υπάρχουν σχόλια: