Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Αγαπητές  φίλες και φίλοι,
μετά από ώριμη σκέψη, αρκετό προβληματισμό και σε συνέχεια συζητήσεων με επαγγελματίες και έχοντας την απόλυτη στήριξη του Δ.Σ. του ΝΕΣΚ, αποφάσισα να συμμετέχω ως υποψήφιος σύμβουλος στις  εκλογές του επιμελητηρίου Χανίων με τον συνδυασμό του νυν προέδρου  κ. Μαργαρώνη Ιωάννη. 
Το βασικό κίνητρο που με  οδήγησε στην απόφαση αυτή είναι η άριστη συνεργασία με το ΕΒΕΧ και προσωπικά με τον κ. Μαργαρώνη, ο οποίος  βρίσκεται δίπλα μας από τα πρώτα βήματα της λειτουργίας του ΝΕΣΚ, υποστηρίζοντας τις δράσεις του συλλόγου, ώστε να καταφέρουμε να  ανταπεξέλθουμε σε μια ιδιαίτερα δυσχερή περίοδο τόσο οικονομικά όσο και κοινωνικά.
Επειδή εκπροσωπώ το φορέα του ΝΕΣΚ και βιώνω καθημερινά τα προβλήματα και τις αγωνίες του επιχειρηματικού κόσμου, έχοντας πλήρη συνείδηση των ευθυνών που προκύπτουν από αυτή τη θέση ευθύνης, θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις, με σκοπό να συνεισφέρω για την περαιτέρω ανάπτυξη των επιχειρήσεων και του τόπου μας.
Επιπλέον θεωρώ ότι με τη στήριξη σας, θα συμβάλλω ώστε να συνεχιστεί το πολύ σημαντικό έργο που επιτελείται στο επιμελητήριο, καθώς και η άρτια συνεργασία με τον ΝΕΣΚ έως τώρα.
ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: