Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ

 Η Ναυτική Εταιρεία ΑΒΛΕΜΩΝ, πλοιοκτήτρια του Ε/Γ-Ο/Γ "ΙΟΝΙΣ" (ΝΠ 8775), επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους τόσο την τελετή Αγιασμού του νέου της πλοίου στο Λιμάνι Πειραιά, όσο και την υποδοχή που διοργανώθηκε στο Λιμένα Διακοφτίου Κυθήρων κατά την άφιξή του στο παρθενικό δρομολόγιο. 
Οι στιγμές αυτές μας γέμισαν συγκίνηση αλλά και ευθύνη για την όσο το δυνατόν πιο άρτια εξυπηρέτηση των νησιών και των κατοίκων. Είμαστε ευτυχείς που πλέον λήγει η πολύμηνη ταλαιπωρία των Κυθήρων και των Αντικυθήρων και επανέρχεται η σύνδεση των δύο νησιών με τον Πειραιά, το Γύθειο και την Κρήτη. Για να επιτευχθεί αυτό υπήρξε συμβολή πολλών φορέων και παραγόντων τους οποίους ευχαριστούμε θερμά (Περιφέρεια Αττικής, Δήμοι, Βουλευτές, Σωματεία, Ενώσεις, κάτοικοι, τοπικά μέσα ενημέρωσης), ενώ θα θέλαμε να σταθούμε ιδιαίτερα στην καθοριστική συμβολή του Δημάρχου Κυθήρων κ. Χαρχαλάκη, ο οποίος εργάστηκε ακατάπαυστα όλους αυτούς τους μήνες προκειμένου να καταστεί δυνατή η δρομολόγηση του πλοίου στη γραμμή. 
Στη συνέχεια θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία που υπέστη το επιβατικό κοινό κατά το δρομολόγιο της 29ης Οκτωβρίου 2017 από Κίσαμο προς Αντικύθηρα, Κύθηρα και Πειραιά. Το πλοίο καθυστέρησε να αναχωρήσει από τον λιμένα Κισάμου λόγω τηλεφωνικής παράκλησης ορισμένων επιβατών οι οποίοι ζήτησαν να τους αναμένει το πλοίο για την καθυστερημένη επιβίβασή τους. Στη συνέχεια του ταξιδιού, λόγω εισόδου πλαστικών σακούλων στις αναρροφήσεις του συστήματος ψύξης του πλοίου, υπήρξε περιορισμένη εισροή νερού στα ψυγεία των κύριων μηχανών, με αποτέλεσμα την μη δυνατή χρήση της πλήρους ισχύος τους και την ανάγκη να πλεύσει το πλοίο με μειωμένη ταχύτητα.
Η εταιρεία ενημερώνει το επιβατικό κοινό οτι το πρόβλημα στο σύστημα ψύξης των κύριων μηχανών αποκαταστάθηκε πλήρως και το Ε/Γ-Ο/Γ "ΙΟΝΙΣ" από την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017 θα συνεχίσει κανονικά τα δρομολόγιά του και είναι έτοιμο να εξυπηρετήσει τη γραμμή με άνεση, ταχύτητα και ασφάλεια.
ΑΒΛΕΜΩΝ Ν.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: