Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ

Για 4η συνεχόμενη χρονιά, ο Δήμος Κισάμου, η Νεολαία Κισάμου, με τη στήριξη του Συλλόγου Φίλων Εθνικής Ελλάδος "Γαλανόλευκος Φάρος" συνδιοργανώνουν τον φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα "ΣτηρίΖΩ", τα έσοδα του οποίου θα δοθούν στο Ε.Ε.Ε.Ε. Κισάμου (Γραμβούσα). Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Απριλίου στο Δημοτικό Στάδιο Κισάμου, όπου στον φιλανθρωπικό αγώνα θα αναμετρηθούν παλαίμαχοι ομάδων της Κισάμου, με την ομάδα του Γαλανόλευκου Φάρου.
Μπράβο στους διοργανωτές και ρίχνω και μια πρόταση... να αφιερωθεί φέτος το τουρνουά στην μνήμη του αξέχαστου φίλου μας του Θανάση, που όσα χρόνια ο συγκεκριμένος αγώνας διοργανώνοταν πάντα έδινε το παρόν με κέφι και χαμόγελο. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: