Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 25 Απριλίου 2017

ΣΤΗΡΙΖΩ

Αυτό το Σάββατο 29 Απριλίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Δημοτικό στάδιο Κισάμου. 
Η Νεολαία Κισάμου Κισάμου όπως κάθε χρόνο μαζί με τον Δήμο Κισάμου της ΕΠΟΦΕΚ αλλά και τον Γαλανόλευκο φάρος φέτος διοργανώνουν το κοινωνικό αθλητικό γεγονός στην πόλη μας.
 - Fun run 4 χιλιομέτρων μέσα στην πόλη (ακόμα και για αυτούς που έχουν κοιλίτσα) και μετά ένα ποδοσφαιρικό αγώνα (για όσους έχουν κοιλίτσα) με τους παλαίμαχους Κισσαμικού και Θύελλας Καλ. να αντιμετωπίζουν μια ομάδα παλαιμάχων του Γαλανόλευκου φάρου ανάμεσα τους μεγάλα ονόματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Παράλληλα θα έχουν και κάποιες εκδηλώσεις στο χώρο του δημοτικού σταδίου Κισάμου, αλλά βραβεύσεις αθλητών και παραγόντων.
Όλοι οι δρόμοι λοιπόν οδηγούν εκεί.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: