Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 29 Απριλίου 2017

ΣτηριΖΩ 2017

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Κισσαμικού και της Θύελλας  στον φετινό φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα "ΣτηρίΖΩ"  που ήταν αφιερωμένος στον αείμνηστο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Κισσαμικού και της Θύελλας Καλαθαινών, Θανάση Σγουρομάλλη
Παρόν στην εκδήλωση και δυο μεγάλοι τερματοφύλακες ο Βασίλης Κωνσταντίνου και ο Παναγιώτης Κελεσίδης, στην φώτο μαζί με τον δήμαρχο Κισάμου κ. Σταθάκη και τον πρόεδρο της νεολαίας Κισάμου Χ. Μαρούγκα.
Περισσότερες φώτο ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: