Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΧΤΙΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ

Το χρονικό ενός προμελετημένου πολιτικού "εγκλήματος" φαίνεται πως εκτυλίσσεται από προχτές τα μεσάνυχτα στην πόλη μας.
Άραγε γίνεται μετά τη ψήφιση της τροποποίησης του προϋπολογισμού αργά το βράδυ της Δευτέρας 24/4 -κατά πλειοψηφία- από το Δημοτικό Συμβούλιο να ανατεθεί μελέτη για την ανάπλαση της πλατείας Τζανακακη;
Έστω, ότι γίνεται...
Να ξεφορτώνονται δομικά υλικά (κυβόλιθοι) την επόμενη το πρωί (Τρίτη 25/4), γίνεται;;
Με ποια νόμιμη διαδικασία και με την προκήρυξη ποιου διαγωνισμού;
Κι αν πρόκειται για απευθείας ανάθεση πότε έγινε και με ποια κριτήρια;
Τα ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ;;;
Η Δημοτική Αρχή προφανώς αποφασίζει και διατάζει χωρίς μέτρο, χωρίς πλάνο, χωρίς ασφάλεια και εν τελεί άνομα και καταχρηστικά.
Δίπλα στο Μουσείο και με την έναρξη της τουριστικής περιόδου, χάριν εργολαβίας και άγνωστο με ποια εξυπηρετούμενα συμφέροντα θέλουν να μετατρέψουν σε αληθινό έκτρωμα την πλατεία Τζανακάκη κόβοντας στα δυο την πόλη και μάλιστα τούτη τη φορά με κυβόλιθους.
Απόφαση χωρίς πρώτα να εκτελεστούν οι νόμιμες διαδικασίες, αντιαισθητική για την πόλη, επικίνδυνη για τους διερχόμενους, δυσλειτουργική για τους επαγγελματίες.
Θα μας βρείτε μπροστά σας. Θα ζητήσουμε δικαστική παρέμβαση, θα πάμε την υπόθεση μέχρι το τέλος.
Στις αδιαφανείς διαδικασίες κ. Σταθάκη είστε και θα παραμείνετε μόνος...
Η ομάδα της μείζονος αντιπολίτευσης
Γιώργος Μυλωνάκης
Μιχάλης Θεοδωρογλάκης
Μιχάλης Πατεράκης
Γιάννης Σκουλάκης
Γιώργος Καρτσωνάκης
Σπύρος Μαυροδημητράκης
Γιώργος Σκορδυλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: