Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 29 Απριλίου 2017

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ...

Ο Δήμος Κισάμου πραγματοποίησε την Τετάρτη 26 Απριλίου σύσκεψη για την ενημέρωση των παραγωγών για το πρόγραμμα της Δακοκτονίας, βάσει των νέων δεδομένων που είναι η ένταξη του Δήμου στο νέο πρόγραμμα κατά του δάκου, χωρίς να ληφθεί υπόψιν η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου (της 18ης Ιανουαρίου 2017).
Ως Δήμος Κισάμου θεωρούμε ότι καλώς έπραξε η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, διότι ο διαγωνισμός θα είναι τριετής και σε περίπτωση εξαιρέσεως μιας τοπικής κοινότητας από τον 1ο χρόνο δεν θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν οι παραγωγοί της περιοχής αυτής, τα επόμενα χρόνια.
 Ενημερώνουμε τους παραγωγούς ότι όποιος επιθυμεί την εξαίρεση από το πρόγραμμα για το έτος 2017, πρέπει άμεσα και πριν την έναρξη του προγράμματος να συμπληρώσει σε υπεύθυνη δήλωση, τον αριθμό των ελαιοδέντρων τους, με θεωρημένο το "γνήσιον της υπογραφής". Η αίτηση αυτή κατατίθεται στον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας, προκειμένου στη συνέχεια, ο πρόεδρος να τη φέρει στο Δημοτικό Συμβούλιο για να εγκριθεί η τελική εξαίρεση.
Ο Δήμαρχος Κισάμου
Θεόδωρος Σταθάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: