Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

.

.

Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ "ΜΕΤΡΑΝΕ" ....

Πολιτικοεμπορικός πόλεμος στην Κίσαμο και μάλιστα με ανταλλαγή φράσεων και απειλών... Δεν αρμόζει λέω εγώ και το καλύτερο να κρατάμε μια στάση αναμονής και ολίγον αδιαφορίας. 
Άλλες εποχές τότε που υπήρχαν τα πρασινομπλέ μαγαζιά άλλες τώρα. Δεν κερδίζει κανείς με αυτά και φυσικά επειδή το παιχνίδι είναι faceμπουκίστικο το έχουν καταλάβει μόνο όσοι έχουν λογαριασμό εκεί ... και φτάνουν.
Μια οικογένεια είμαστε... και η κοινωνία μας είναι πολύ μικρή να δεχτεί ξανά τέτοια ρεζιλίκια, δεκαετίας 80'.1 σχόλιο:

Σταύρος Καρεφυλλάκης είπε...

Συμφωνώ απολύτως… Ο καθένας να κοιτά την δουλειά του «αδιαφορώντας» τι κάνει ο άλλος. Το θέμα ξεκίνησε από μια άκρως συκοφαντική και χυδαία επίθεση συγκεκριμένου προσώπου. Δεν μπορούσε να μείνει αναπάντητο…