Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017

ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ

Ενημέρωση για τον Νόμο 4056 του 2012 για τα "Αδέσποτα και Ανεπιτήρητα Ζώα"
Στο πλαίσιο εφαρμογής του Νόμου 4056 του 2012 για τα "Αδέσποτα και Ανεπιτήρητα Ζώα" και των συνεπειών που απορρέουν από αυτόν θα πραγματοποιηθεί διευρυμένη σύσκεψη ενημέρωσης των δημοτών μας, από τους εμπλεκόμενους φορείς. 
Σας καλούμε λοιπόν την Πέμπτη 27 Απριλίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Κισάμου να παραστείτε και να ενημερωθείτε.
Η ενημέρωση ίσως είναι μόνο για τα παραγωγικά ανεπιτήρητα Ζώα, αλλά δυστυχώς στην πόλη της Κισάμου έχουμε και κάμποσα σκυλιά σαν ανεπιτήρητα ζώα ..που γίνονται κάθε τόσο αγέλη.
Φυσικά η κουβέντα πρέπει να γίνει και μάλιστα να δημοσιευθούν και τα αποτελέσματα μιας και εκτός από τα ανεπιτήρητα ζώα έχουμε και τις εγκαταλείψεις, και τις δολοφονίες (παντού στην Ελλάδα καθημερινά εντοπίζονται γατάκια και σκυλάκια πεταμένα σε κάδους, σε χωράφια, σε ποτάμια, σε γκρεμούς, σε πηγάδια, άλλα κλεισμένα σε πλαστικές σακούλες και σε τσουβάλια) που είναι και ποινικό αδίκημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: