Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 18 Απριλίου 2017

ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΙΣΑΜΟΥ

 Εθιμοτυπικές επισκέψεις (με πραγματική ουσία σε ότι αφορά την επιβράβευση για το λειτούργημά τους), ανήμερα του Πάσχα, πραγματοποίησε η Δημοτική Αρχή Κισάμου, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Θεόδωρο Σταθάκη. Οι εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής Κισσάμου επισκέφτηκε τον Αστυνομικό Τμήμα Κισάμου, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κισάμου, το Λιμεναρχείο Κισάμου και το Κέντρο Υγείας Κισάμου. 
Οι εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής αντάλλαξαν ευχές με τους εργαζόμενους των δημόσιων υπηρεσιών, που αυτή την ημέρα βρέθηκαν μακριά από τις οικογένειές τους και ήταν στις "επάλξεις" των καθηκόντων τους, με γνώμονα την προστασία του πολίτη και την προσφορά βοήθειας στην ανθρώπινη ζωή. Αξιοσημείωτο μάλιστα ήταν ότι στις δύο από τις τέσσερις Υπηρεσίες, δυνάμεις τους ήταν ήδη, σε επεμβάσεις περιστατικών. Στην Πυροσβεστική σε συμβάν και στο Κέντρο Υγείας σε ασθενή, γεγονός που αποδεικνύει τη διαρκή ετοιμότητά και εγρήγορσή τους. Μάλιστα, ο Δήμαρχος Κισάμου τους ευχαρίστησε ιδιαιτέρως για τα αντανακλαστικά και την ικανότητα που επιδεικνύουν σε όλες τις στιγμές.
Μαζί με τον Δήμαρχο Κισάμου, Θεόδωρο Σταθάκη ήταν οι Αντιδήμαρχοι Αντώνης Παρτσαλάκης, Καίτη Πατερομιχελάκη και Μανώλης Δερουκάκης, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κισάμου, Μιχάλης Κουφάκης, ο πρόεδρος της Μονομετοχικής Α.Ε., Μανώλης Φουρναράκης και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κισάμου, Βασίλης Κωνσταντουλάκης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: