Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ

Ο ανεξάρτητος πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης έκανε ερώτηση για τα χρήματα που έχει πληρώσει το ελληνικό κράτος για τη βάση της Σούδας και η απάντηση που έλαβε ήταν συγκλονιστική.
Η πτωχευμένη Ελλάδα από το 1994 έως σήμερα έχει καταβάλλει 6,4 δις δολάρια στις ΗΠΑ.
Διαβάστε τι γράφει ο Στάθης Παναγούλης:
Σύμφωνα με απάντηση του υπουργείου Οικονομικών σε ερώτησή μου στη Βουλή, βάσει στοιχείων του Οργανισμού Δημοσίου Χρέους, η Ελλάδα έχει καταβάλει 6, 4 δισεκατομμύρια δολάρια από το 1994 έως το τρέχον έτος για τόκους και χρεολύσια της αμερικανικής στρατιωτικής βοήθειας ως αντάλλαγμα για την παραχώρηση στο αμερικανικό Πεντάγωνο της αεροναυτικών εγκαταστάσεων στη Σούδα. Δηλαδή η καταχρεωμένη χώρα μας συνεχίζει επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ να ξεπληρώνει τα στρατιωτικά δάνεια, τη στιγμή που οι Έλληνες συνταξιούχοι καλούνται να περικόψουν και άλλο τις συντάξεις τους για να εξοικονομηθεί ποσό 1, 8 δις ευρώ!
Το επίσης εξοργιστικό είναι ότι, όπως αναφέρει ......

.....ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς απαντώντας στην ίδια ερώτησή μου, η συμφωνία ΗΠΑ- Ελλάδας έχει εκπνεύσει από το 1998 και παρατείνεται κάθε χρόνο μέχρι και σήμερα, όπως προβλέπει σχετικό άρθρο!
Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έχει βαριά ευθύνη γιατί καταπάτησε την ιδρυτική δέσμευση για απομάκρυνση της Σούδας – εκθέτοντας τη χώρα μας σε αντίποινα των τρομοκρατών τζιχαντιστών που δημιούργησε η αμερικανική πολιτική των επεμβάσεων για έλεγχο του πετρελαίου.
Ο αρχηγός του μεταλλαγμένου ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να εφαρμόζει την συμφωνία του Μητσοτάκη πατρός (και υιού ) παραχωρώντας εθνικό χώρο στα Χανιά χωρίς διαπραγματεύσεις, ενώ ο Συνασπισμός την είχε καταψηφίσει στη Βουλή.
Καμαρώστε την αμερικανική αριστερά!
Διαβάστε την ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής ΕΔΩ.
Την απάντηση του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά ΕΔΩ.
Την απάντηση του Υπουργείου Οικονομικών ΕΔΩ.
Το διαβάσαμε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: