Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ελιά Μελετητική στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της, διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα για τα νέα επιδοτούμενα προγράμματα του ΕΣΠΑ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του δήμου Κισάμου, την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου με ώρα έναρξης 18:30.
Στην ημερίδα θα γίνει συνοπτική παρουσίαση των 4 νέων επιδοτούμενων προγραμμάτων που έχουν προκηρυχτεί από το ΕΣΠΑ και αναφέρονται:
Σε απόφοιτους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που είτε είναι άνεργοι και επιθυμούν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση, είτε έχουν ήδη προχωρήσει σε έναρξη επιχειρηματικής δραστηριότητας.
Σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο τομέα του τουρισμού.
Σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις γενικής επιχειρηματικότητας (χονδρεμπόριο, υπηρεσίες, μεταποίηση).
Σε ανέργους που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν ή σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε τομείς τεχνολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: