Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

ΜΙΑ ΙΔΕΑ


Επειδή δεν είδα ούτε ένα σχόλιο για αυτήν την ιδέα την ξαναναρτώ μπας και γράψουν κάποιο σχόλιο .....
Κάθε Δευτέρα μόλις κυκλοφορήσουν τα Χανιώτικα Νέα, χρόνια τώρα, διαβάζω τα αθλητικά πρώτα του νομού, για τις ομάδες μας και τους παίκτες μας, που δυστυχώς τα τελευταία χρόνια παίζουν μακρυά. Ντεντάκης-Βεστάκης- Κομπογεννητάκης- Μπαμπουνάκης- και τόσους άλλους καλούς ποδοσφαιριστές σε ομάδες εκτός Κισάμου. Δεν θέλω να παρεξηγηθώ και καταλαβαίνω οτι ακόμα και αυτοί οι καλοί ποδοσφαιριστές δεν μπορούν όλοι να στελεχώσουν μια ομάδα στην δεύτερη σε τάξη εθνική κατηγορία όπου αγωνίζεται ο Κισαμικός, αλλά σίγουρα έχουν την δυνατότητα να φτιάξουν μια ομάδα που θα μας εκπροσωπεί επάξια όπως μας εκπροσωπούσε ο Κισαμικός τόσα χρόνια στις μικρότερες κατηγορίες.
Μην βιάζεστε δεν μιλάω για Νέους Κισαμικούς και Νέες Θύελλες, ούτε για νέα ομάδα, αλλά λέω για μια ομάδα που την έχουμε έτοιμη, υπάρχει και με τις κατάλληλες προσθήκες των παιδιών που αγωνίζονται για διάφορους λόγους αλλού, θα την κάνουμε δύναμη υπολογίσιμη και συνάμα εκπρόσωπο μας στα Χανιώτικα ποδοσφαιρικά δρώμενα.
- Ναι για την Θύελλα Κ. μιλάω ....και μιας τα πειράματα δεν είχαν αποτέλεσμα (Νέος Κισαμικός- Κ17) καλό είναι οι πρόεδροι να κάτσουν κάτω και να κάνουν πράξη αυτό που λείπει από την Κίσαμο. 
Και τι λείπει.... οι φίλαθλοι και τα παιδιά που παίζουν σε ομάδες μακρυά.
Πρώτο βήμα η επιστροφή της Θύελλας στα σαλόνια της Α' τοπικού. Στόχος εφικτός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: