Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΑΟΚ

Ύστερα από αρκετά χρόνια αποχής από τις αγωνιστικές κατηγορίες, ο Αθλητικός Όμιλος Κισάμου συμμετέχει στα Πρωταθλήματα Παμπαίδων και Παγκορασίδων στο μπάσκετ, μεγάλο βήμα ανάκαμψης για το άθλημα στην Κίσαμο. 
Ο πρώτος αγώνας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου με σημαντική παρουσία του Ομίλου, παρόλο που γνώρισε την ήττα μέσα στο κλειστό γήπεδο του Ταυρωνίτη από τον Α Ο Πλατανιά.
Η  πρόεδρος της ομάδας Μαρία Μπικάκη δήλωσε για τον αγώνα: «Είναι αρχή για τα παιδιά. Φάνηκε η απειρία μας και το νεαρό της ηλικίας μας, δεδομένου ότι η ομάδα απαρτίζεται από παιδιά του Δημοτικού με εξαίρεση δύο παίκτες. Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλα τα παιδιά που αφιερώνουν τον χρόνο τους στον αθλητισμό και ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο της Κισάμου Θεόδωρο Σταθάκη για την παρουσία του στο γήπεδο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: