Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

AΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ..

 Επιτέλους...μπήκαν τα σήματα και από αύριο είναι μονόδρομος η Ομογενών Αμερικής, άνοδος από την Ηρώων Πολυτεχνείου... Να μην το ξεχνάμε...και παρκάρουμε δεξιά αριστερά δίχως πρόβλημα. Άντε και με το καλό τους άλλους δρόμους.
Να και η ανακοίνωση του δήμου Κισάμου

Ο Δήμος Κισάμου ενημερώνει τους πολίτες και συνιστά την προσοχή των οδηγών, καθώς αυτές τις μέρες μονοδρομούνται οι παρακάτω δρόμοι από την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου έως και την Περιφερειακή οδό του σχεδίου πόλεως:
▪ Οδός Λαφονησίου (δρόμος προς Κουνουπίτσα): άνοδος
▪ Οδός Γιαννουδοβαρδή: κάθοδος 
▪ Οδός Ομογενών Αμερικής (δρόμος του Κέντρου Υγείας): άνοδος
▪ Οδός Πνευματικάκη: κάθοδος 
▪ Οδός Εφέδρων Πολεμιστών 1941: με φορά από το Δημαρχείο προς την οδό Καμπούρη

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπροστά απο την Μητρόπολη ήντα θα γενεί

Μιχάλης Θεοδώρου θεοδωρογλακης. είπε...

Επιτέλους. Άντε Γιάννη γραφε μήπως φτιάξουν και τους άλλους που έχουν περάση από την περιφέρεια.

Ανώνυμος είπε...

καλο θα ηταν καποια στιγμη να γίνει ενασ χαρτης με τους δρομουσ και τις κατευθηνσεις τους γιατι πολλοι δεν γνωριζουν τα ονοματα των δρομων.