Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

ΛΕΦΤΑ ....ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΛΕΦΤΑ...ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΘΕΟΣ...

Έκτακτη οικονομική επιχορήγηση ποσό ύψους 1.595.000€ για την αντιμετώπιση ζημιών λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, ενέκρινε το υπουργείο Εσωτερικών στους εξής δήμους.
1.Ναυπακτίας
2.Ιεράς πόλεως Μεσολογγίου
3.Ρεθύμνου
4. Αμφίπολης
...
25.Κισσάμου
26.Χίου
27.Φαιστού
28.Αρχάνων-Αστερουσίων
29.Μαλεβιζίου
30.Ηρακλείου
...
Υπενθυμίζεται ότι από τον Νοέμβριο του 2015 μέχρι σήμερα η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, εκτός των προαναφερόμενων ποσών, προχώρησε σε έκτακτη οικονομική ενίσχυση δήμων της χώρας με ποσό ύψους 6.400.000€ στους οποίους συμπεριλαμβάνονται και οι 31 ορεινοί δήμοι.
Συνολικά από τον Νοέμβριο του 2015 μέχρι σήμερα, το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης έχει διαθέσει ποσό ύψους 9.845.000€ προς τους δήμους της χώρας για την αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν από θεομηνίες.
Η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΣΔΑ εξετάζει συνεχώς τα αιτήματα των δήμων προς την κατεύθυνση κάλυψης των επειγουσών αναγκών που έχουν δημιουργηθεί από την εκδήλωση ακραίων καιρικών φαινομένων.









Δεν υπάρχουν σχόλια: