Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Ο ΑΠΟΚΟΡΩΝΑΣ.....

"Ο Δήμος Αποκορώνου και η Αναπτυξιακή του Εταιρεία, με ομοφωνία και αίσθημα ευθύνης υλοποιεί την δημόσια δέσμευσή της και από αύριο Τρίτη 14 Ιουλίου ξεκινά την πρώτη διαβροχή δολωματικού ψεκασμού στο σύνολο του δήμου.
Πιστοί στις θέσεις μας και θεωρώντας ως ύψιστο καθήκον μας την στήριξη των αγροτών μας με την προστασία της ποσότητας αλλά και της ποιότητας του παραγόμενου ελαιολάδου στον Αποκόρωνα, καταφέρνουμε -με την συνεργασία και των συμμετεχόντων στον ψεκασμό- να υλοποιήσουμε το έργο αυτό παρά τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες.
Είναι αυτονόητο πως οι συνέπειες από μια μεγάλη καθυστέρηση ή από μια ολοκληρωτική άρνηση να ψεκάσουμε θα ήταν ανυπολόγιστες και δεν θα μπορούσαν να τις αντέξουν οι αγρότες του δήμου μας, ιδιαίτερα στην κρίσιμη περίοδο που διανύουμε.
Παρακαλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους ελαιοπαραγωγούς όπως διευκολύνουν τα συνεργεία ψεκασμών όσον αφορά την προσβασιμότητα στις καλλιέργειες  τους."

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

OΙ Αποκκορωνιοτες απο ότι βλέπομαι ψεκάζουν ,η Δημ. Αρχή Κισσάμου κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και την ενδιαφέρουν οι επισκέψεις Χρυσαυγιτων πολιτικών και υποδοχή τους ,όσο για τι δακοκτονία μέγιστη ανικανότητα .10 000 χιλ τόνοι ποσοτικά και ποιοτικά ειναι στον αέρα ,λόγω ανευθυνότητας και ανικανότητας της Δημ. Αρχής . Επίγει η παρέμβαση όλης της αντιπολίτευσης ίσως και ξυπνήσουν απο το βαθύ ύπνο και ιδιαίτερα οΔημαρχος .Να αναλάβει πρωτποβουλια η αντιπολίτευση Οποσδηποτε γιατί λόγω της ανικανότητας των οδευωμαι για ολική καταστροφή .Πολυ καλές οι Γαλάζιες σημαιες και απαραίτητες για το τουρισμό ,και η ΠΡΟΒΛΗΜΑ τους καλό . Όμως και το λάδι ειναι βασικό προϊόν για την οικονομία του τόπου ,μάλλον ο Δήμαρχος νομίζει ότι το λάδι ειναι Ορυκτό ,γι αυτο και τόση αδιαφορία !!! Ομάδα ελαιοπαραγωγών Κισσάμου.

Ανώνυμος είπε...


Μια διόρθωση παρακαλώ στη λέξη Πρόβλημα να τοποθετηθεί ηλεκτρονικού. ΠΡΟΒΟΛΗ. Ευχαριστώ . Ομάδ. Ελαιοπαρ. Κισσάμου.

Ομάδα μείζον αντιπολίτευσης. είπε...

Η παρτίδα σώθηκε, ας είναι καλά ή αντί περιφέρεια που άνοιξε το σύστημα για να υποβάλλουμε σαν δήμος την προσφορά μας.Αν όλα πάνε καλά,(με μια μικρή καθυστέρηση που πιστευουμε να μην έχει επιπτώσεις στην παραγωγή) θα ξεκινήσει ή δακοκτονια και στην περιοχή μας σε λίγες μέρες.