Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

29 ΧΡΟΝΙΑ ΦΑΓΟΥΡΑ...

Το θέμα του Κέντρου Υγείας σχετικά με τους οδηγούς και τις βάρδιες (μονοπωλεί το ενδιαφέρον τις τελευταίες μέρες) είναι χρόνιο και μάλιστα όπως μου είπε κάποιος, η κατάσταση είναι ίδια από το 1986.
Δηλαδή για να το καταλάβουμε, 29 χρόνια πάμε τους ασθενείς και τραυματίες μας, όταν δεν υπάρχει βάρδια ..με τις σανίδες και σε αγροτικά, αυτό είναι η αλήθεια. Και καλύτερα να μην απαριθμήσω αυτά τα περιστατικά, αλλά 4 κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ, 3 κυβερνήσεις ΝΔ και μια κυβέρνηση αριστεράς, τα ίδια σκατά μας έταζαν.
Και φυσικά δεν φταίνε ούτε οι γιατροί, ούτε οι οδηγοί του Κ.Υγείας.. οι οποίοι κάνουν οτι μπορούν και όπως μπορούν!!
Στις φωτογραφίες οι τελευταίες επισκέψεις των υπουργών και Γ.Γ του υπουργείου των ΘΑ .... Κοντοζαμάνης και Κουρουμπλής.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μου δώσατε ιδέα για το εξής: θα μπορούσατε σε ξεχωριστό σημείο του blog να αναρτάτε όλα τα διαχρονικά ΘΑ από όλες τις κυβερνήσεις, για ζωτικά ζητήματα της περιοχής. Αν έχετε και φωτό με χαιρετούρες και χαμόγελα, ακόμα καλύτερα.
Θα μπορούσατε να το ονομάσετε "ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΘΑ"
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία


Υ.Γ. Αλλοίμονό μας και αρρωστήσουμε/χτυπήσουμε μετά τις 3 το μεσημέρι....