Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ;

Παρότι η αλήθεια είναι διαφορετική εντούτοις κάποιοι καλοθελητάδες, διαδίδουν οτι τα μαγαζιά της παραλίας θέλουν να ανοίξει η Σκαλίδη και δεν την θέλουν κλειστή. Αυτό είναι γνωστό από που διαδίδεται και μάλιστα λίαν συντόμως όπως ανέφεραν στην προχθεσινή συζήτηση στο δημαρχείο, θα ακουστούν και ονόματα.
Δεν είναι τυχαίο βέβαια αυτή η ηθελημένη παραπληροφόρηση και έχει να κάνει με το πραγματικό ζητούμενο που δεν είναι άλλο από το να ανοίξει ή όχι η Ομογενών Αμερικής... μάλιστα για τον λόγο αυτό μάζεψαν υπογραφές τα μαγαζιά της παραλίας και όχι για να ανοίξει η Σκαλίδη.
Φυσικά για τον αντίθετο λόγο μάζεψαν υπογραφές και τα μαγαζιά της Σκαλίδη, όχι στο βασικό ερώτημα που θα έπρεπε να ήταν να ανοίξει ή όχι η Ομογενών Αμερικής, αλλά αν πρέπει να είναι κλειστή η Σκαλίδη. Την Σκαλίδη για να τελειώνουμε την θέλουν όλοι κλειστή, με εξαίρεση 2-3 άτομα που δραστηριοποιούνται στην Σκαλίδη και όχι της παραλίας. Αυτό ας το καταλάβουν όλοι γιατί φτάνει πια η παραπληροφόρηση.
Τέλος με παρακάλεσαν τα μαγαζιά της παραλίας να αναρτήσω την επιστολή* με τις υπογραφές της Σκαλίδη, αυτήν που κατάθεσαν στον δήμαρχο αλλά και δημοσίευσαν στους Ν.Ο, εγώ δεν θα το κάνω γιατί αν θα το κάνω θα πρέπει να βάλω και τις υπογραφές μια προς μια και αν τις βάλω θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.
Στις επιστολές αυτές καλό είναι να γνωρίζουν αυτοί που τις συντάσσουν οτι τις υπογράφουν οι ιδιοκτήτες και οι ενοικιαστές..δεν υπογράφουν και οι πελάτες....

*Η επιστολή είναι πρωτοκολλημένη στον Δήμο.

2 σχόλια:

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Θέλει δύναμη να γράψεις τ΄όνομα σου, δύναμη...

Ανώνυμος είπε...

Pos tha soy fenotan I idea na ginete mia xronia o agrotikos aygoystos stin paralia kai mia sti skalidi gia na min fonazi kanis..?