Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

ΚΥΔΩΝ

Νέο πλοίο στη γραμμή Πειραιάς Χανιά, σύμφωνα με το openseas.gr ξεκινάει το ε/γ-ο/γ Κύδων της ANEK Lines με πρώτη αναχώρηση στις 22.00 το βράδυ
Το «Κύδων» δεν είναι άλλο από το παλιό «Σοφοκλής Βενιζέλος» που έπλεε για την ΑΝΕΚ στις γραμμές της Αδριατικής. Τόσο αυτό όσο και το αδερφό του δέχθηκαν ευρεία μετασκευή και πλέον το Λευκά Όρη ως Blue Galaxy για λογαριασμό της Blue Star Ferries και το Σοφοκλής Βενιζέλος ως Κύδων για λογαριασμό της ΑΝΕΚ.
Και τα 2 αδελφά πλοία έχουν αγοραστεί πριν από 1 χρόνο ακριβώς από Γαλλική Τράπεζα στο πλαίσιο οικονομικών συμφωνιών της ΑΝΕΚ με τους πιστωτές της και οποία με τη σειρά της τα ναύλωσε στις 2 εταιρείες.
Είναι το 3ο πλοίο της εταιρείας που θα έχει αυτό το όνομα μετά το 1ο Κύδων της δεκαετίας του 70 και το σημερινό Ιεράπετρα Λ. που είχε ξεκινήσει πριν 20 χρόνια ως Κύδων

Δεν υπάρχουν σχόλια: