Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Παράταση έως 26/8 για τις εγγραφές στο πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας
Παρατείνονται έως και τις 26 Αυγούστου 2015 οι εγγραφές στον Δήμο Κισσάμου για το Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ). Ωφελούμενοι είναι άτομα και οικογένειες που ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας (π.χ. με ετήσιο εισόδημα μέχρι 3.000 ευρώ για μεμονωμένο άτομο και 4.500 για ζευγάρι).
Στο πλαίσιο αυτό καλούνται οι δυνητικά ωφελούμενοι πολίτες που δεν είχαν εγγραφεί κατά το προηγούμενο διάστημα στο πρόγραμμα - να προσέλθουν στο Δημαρχείο Κισσάμου (α' όροφος, κα. Ι. Βογιατζάκη, τηλ.: 28223 40200) προκειμένου να εγγραφούν στο πρόγραμμα, προσκομίζοντας τον ΑΦΜ, τον ΑΜΚΑ, την ταυτότητα, καθώς και το Ε1 και το Ε9 του οικονομικού έτους 2015 (χρήση 2014), όπως και τον κωδικό για το TAXIS. Για την εγγραφή είναι απαραίτητο να έχει προηγηθεί η υποβολή της φορολογικής δήλωσης του 2015.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους μέσω της ιστοσελίδας της ΗΔΙΚΑ ΑΕ.  
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο: 28223 40200.


Δεν υπάρχουν σχόλια: