Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Καλεσμένοι της δημοτικής αρχής οι επιχειρηματίες του Τελωνείου, που αντιδρούν στο κλείσιμο της Ομογενών Αμερικής και όχι της Σκαλίδη όπως κάποιοι θέλουν να παρουσιάσουν. Δυστυχώς για άλλη μια φορά δεν μπόρεσαν να τα βρουν οι επαγγελματίες της παραλίας με την δημοτική αρχή, αφού δικαιολογημένα φωνάζουν για τεράστια καθίζηση στην πελατείας τους, εξαιτίας του κλεισίματος του μοναδικού κεντρικού κάθετου που οδηγεί και στο μεγάλο παρκινγκ αλλά και στα μαγαζιά τους.
Μάλιστα δεν ήταν και λίγες οι εντάσεις σχετικά με την λογική που εντέχνως καλλιεργείται και παρουσιάζονται σαν Βροντάκηδες και Φουρτουνάκηδες τα μαγαζιά της παραλίας και της Σκαλίδη, που δεν έχουν να μοιράσουν τίποτα.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αν κλεινουν οι δρομοι γιατι κλεινουν και αν μενουν ανοιχτοι γιατι μενουν !! αντιδραση για την αντιδραση... τελικα στο Καστελι μωλισ καποιοσ νομιζει οτι επηρεαζοναι τα ατομικα του (οικονομικα) συμφεροντα κανει τον επαναστατη. να βγαζει ο ενασ μονο χρηματα και οχι ο γειτονας. να υποφερει ο ενασ και ο αλλοσ να γελα!!! το κλεισιμο του δρομου εδωσε νεα πνοη στην πολη και στο παλαιο ταρσι που καιρο τωρα λεγετε οτι υποβαθμιστηκε. ασ το δουν ολοι θετικα και ασ αφησομε τον κοσμο να αποφασισει που θελει να περνα τα απογευματα- βραδια του στην Κισαμο.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Κανείς δεν είναι αντίθετος σε οποιαδήποτε απόφαση της δημοτικής αρχής, αρκεί αυτή να εκτελείτε κατα γράμμα ... αν δεν το καταλάβατε ούτε αυτό αγαπητέ ανώνυμε τότε το πρόβλημα το έχετε εσείς. Οι της παραλίας θέλουν την Σκαλίδη κλειστή, αυτό και μόνο αρκεί. Υπογράφουν μάλιστα όλοι. Την Σκαλίδη.

Ανώνυμος είπε...

I skalidi ine klisti gianiiiiiiiiiiiiiii .

Ανώνυμος είπε...

I skalidi ine mia giani kai den xorizete se komatia...