Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Ο Φυσιολατρικός Σύλλογος Ηρακλείου, με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και του δήμου Ηρακλείου, πραγματοποιεί έκθεση φωτογραφίας με θέμα "Παραλίες της Κρήτης", στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου στο Ηράκλειο από τις 20 έως 30 Ιουλίου 2015.
 Οι επισκέπτες, ξένοι και Έλληνες, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ομορφότερες παραλίες της Κρήτης μέσα από 120 φωτογραφίες, πλαισιωμένες με αναλυτικές περιγραφές.  Είναι η πρώτη φορά που διοργανώνεται έκθεση με θέμα της ακτές του νησιού μας, και το ωράριο λειτουργίας της καθημερινά (εκτός Κυριακής) 9:00-14:00, Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή απόγευμα 17:30-21:30. 
Ο Φυσιολατρικός σύλλογος Ηρακλείου για την διοργάνωση της έκθεσης συνεργάζεται με την ιστοσελίδα cretanbeaches.com και την εφαρμογή My Crete Guide. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: