Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ



Εγώ τα γράφω πάντα δίχως να υπολογίζω το κόστος έτσι λέω ξεκάθαρα οτι ο δήμος Κισάμου και ο δήμαρχος δικαιώθηκαν με την απόφαση αυτή, και αυτό που έλεγε ο δήμος Κισάμου εξ αρχής για μια κοινή διαχείριση της καλύτερης παραλίας της Ευρώπης είναι πλέον γεγονός. Η απόφαση αυτή υποχρεώνει τους δυο δήμους σε στενή συνεργασία, στο κομμάτι που πλέον δεν ανήκει σε κανένα, αλλά είναι κοινό και αναγκάζει τους δήμους να συμπεριφέρονται όχι μόνο άψογα αλλά να το διαφυλάττουν σαν κόρη οφθαλμού. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΙΧΩΣ ΣΤΕΙΡΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ! ΑΛΛΑ ΕΧΟΜΕ ΜΑΘΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΑΣ! ΚΑΙ ΝΑΙ ΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΙ, ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΑΝ Ή ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ "ΠΑΧΙΩΝ ΑΓΑΛΑΔΩΝ". Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΥΘΟΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΑΝ, ΕΠΙΔΙΩΚΑΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΙΣΣΑΜΟ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ! ΦΥΣΙΚΑ ΓΡΑΦΩ ΑΝΩΝΥΜΑ ....ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ!