Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

ΠΑΧΙΑ ΑΜΜΟΣ

Αναρτήθηκαν χθες το πρωί, δύο ακόμα Γαλάζιες Σημαίες από το Δήμο Κισάμου, στις παραλίες Παχειά Άμμος 1 και Παχειά Άμμος 2 που βρίσκονται στα Φαλάσαρνα. Στη σεμνή τελετή συμετείχαν η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Αντιδήμαρχος του Δήμου Κισάμου κ. Στ. Βαρουχάκη, οι Αντιδήμαρχοι Βασ. Γλαμπεδάκης και Αντώνης Παρτσαλάκης, ο δημοτικός σύμβουλος Χρ. Αννουσάκης, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πλατάνου Μιχ. Αλυγιζάκης, επιχειρηματίες και επισκέπτες της περιοχής.
Η "Γαλάζια Σημαία", σύμβολο ποιότητας σε πάνω από 50 χώρες σήμερα, που διαρκώς αυξάνονται, απονέμεται με αυστηρά κριτήρια σε οργανωμένες ακτές που διαχειρίζονται παράκτιοι Δήμοι και άλλοι φορείς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: