Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ

Από την χθεσινή επίσκεψη του υπουργού Υγείας κ. Κουρουμπλής στην Κίσαμο. 
Στο Κέντρο Υγείας και στο Αννουσάκειο Θεραπευτήριο, συνοδευόμενος από το Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου κ.κ Αμφιλόχιο τον δήμαρχο Κισάμου κ. Σταθάκη και μέλη του δημοτικού συμβουλίου, άκουσε τα προβλήματα από προσωπικό και υπεύθυνους.
Λύσεις για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τομέας της Υγείας στην περιοχή της Κισάμου ζήτησε ο δήμαρχος κ. Θεόδωρος Σταθάκης από τον υπουργό Υγείας κ. Παναγιώτη Κουρουπλή. Ο Δήμαρχος Κισάμου επέδωσε μάλιστα στον υπουργό Υγείας και στον διοικητή της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας (Υ.ΠΕ.) Κρήτης κ. Νίκο Ηγουμενίδη που τον συνόδευε, υπόμνημα με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας και τα οποία χρήζουν άμεσης επίλυσης - κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στις μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό (π.χ. ιατροί, οδηγός ασθενοφόρου, κλπ) αλλά και υλικοτεχνικά μέσα - ενώ παράλληλα ζήτησε από τον κ. Κουρουπλή «την έμπρακτη στήριξη τόσο του ίδιου όσο και του Υπουργείου Υγείας για την βιώσιμη λειτουργία των δομών του Αννουσάκειου θεραπευτηρίου ιδρύματος της Μητροπόλεως μας» το οποίο όπως ανέφερε «επιτελεί ένα σημαντικότατο κοινωνικό και υγειονομικό έργο»

Δεν υπάρχουν σχόλια: