Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

ΜΕ ΜΙΑ ΛΙΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ....

Αναθέτουμε στην κα. Αντωνία Σκαράκη, Επικοινωνιολόγο-Σχεδιάστρια, καθήκοντα άμισθου συμβούλου του Δημάρχου για θέματα μάρκετινγκ, επικοινωνίας και ανάπτυξης εταιρικής ταυτότητας (branding) του Δήμου Κισάμου.
Η ανωτέρω, η οποία διαθέτει αποδεδειγμένη εμπειρία και σημαντική τεχνογνωσία στα προαναφερόμενα θέματα, θα παρέχει εξειδικευμένες προτάσεις, συμβουλές και σχέδια προς το Δήμαρχο, μέσα στον κύκλο των επιστημονικών της γνώσεων και δεξιοτήτων.

Η Αντωνία είναι πρωτοπόρος στην δουλειά της, πανέξυπνη, αγαπά και πασχίζει για την Κίσαμο, έχει συνεργαστεί με τον Νέο εμπορικό σύλλογο τον Κισαμικό και τώρα με τον δήμο, όπως βλέπουμε βοηθάει άμα της ζητηθεί και αμισθί... ας το καταλάβουν λοιπόν κάποιοι που το παίζουν τοπικιστές επί πληρωμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: