Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

ΠΑΡΤΕ ΧΑΡΤΑΚΙ ΑΠΟ ΒΡΑΔΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ...

Τι σύστημα είναι άραγε αυτό και σε ποια πολιτισμένη χώρα εφαρμόζεται...να γράφουν σε μπακαλοτέφτερα τα ονόματα τους από βραδύς για να πάρουν χαρτάκι την επομένη πληρώνοντας μάλιστα κι από πάνω για τα χαρτιά της επιδότησης..
Τελικά είμαστε αδιόρθωτοι...τελείως..
Να τι γράφει παραπονούμενος πολίτης που δεν αντέχει άλλο....
---- Τέταρτη φορά που δεν εξυπηρετήθηκα στον συνεταιρισμό αν και περίμενα ως ιθαγενής από τις 4:00 το πρωί. Όταν πήγα, ήταν γραμμένοι στη τοιχοκολλημένη λίστα 31 άτομα αλλά παρόντες ήταν το πολύ 10. Ζήτησα από τους παρόντες να ξαναγραφεί η λίστα μόνο με εμάς τους παρόντες. Αρνήθηκε έντονα ο Γ. Β. Του είπα «Μα όταν είχα έρθει από τις 12:00 τα μεσάνυχτα άλλη μέρα και γράφτηκα, αργότερα κάποιος πέταξε τη λίστα με το όνομά μου, επειδή δήθεν δεν ήμουν παρών έως το πρωί. Για λόγους δικαιοσύνης, ζητώ να γίνει το ίδιο τώρα». Μάταια ζητάς το δίκιο σου σε αυτή τη χώρα. Έκανα πίσω, γράφτηκα αντί για σειρά 10, σειρά 32. Περίμενα 4 ώρες μέχρι να ξημερώσει, αλλά όταν φώναξαν τα ονόματα, σιγά μην έφταναν μέχρι το 32. Κάπου στο 25 σταμάτησαν να δίνουν το πολυπόθητο χαρτάκι προτεραιότητας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΟΙΞΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ?????????????????

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΩΡΑ???????

Α ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ..............ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!