Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

ΓΗΠΕΔΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Το πρώτο μετά  Γενικής συνελεύσεως συμβούλιο είχαμε χθες το βράδυ  στον Κισαμικό...μάλιστα όπως διαβάσαμε σε ενημερωτικό σάιτ των Χανίων στο νέο Δ.Σ θα είναι και ο Κοντομούστακος.
Πάντως οι μέρες τρέχουν και υπάρχει πολύ πίεση...μιας και τα θέματα είναι ανοικτά....γήπεδο, προπονητήριο, ανανεώσεις μεταγραφές διοικητικό συμβούλιο, μετοχικό κεφάλαιο. 
Το θέμα του γηπέδου πήγε πίσω και μάλλον θα μας φάει ένα τρίμηνο ακόμα ως και τις αρχές Σεπτεμβρίου...δημιουργώντας έντονα προβλήματα ακόμα και στον Α.Ο. Κισάμου, που βλέπει από την μια να μην προχωρά το νέο στάδιο Κισάμου και από την άλλη να εγκαταλείπεται σταθερά το υπάρχων δημοτικό στάδιο.
Μάλιστα χθες που έγιναν οι 3οι σχολικοί αγώνες του δήμου μας υπο την αιγίδα του ΑΟΚισάμου, η κατάσταση μέσα και έξω από το στάδιο ήταν για κλάματα... 
Δυστυχώς θα το ξαναπώ... δεν έχουμε ούτε την δύναμη, πολύ δε περισσότερο δεν μας ευνοούν οι σημερινές οικονομικές συγκυρίες να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα. 
Αυτό το Καστέλλι δεν λέει να ξυπνήσει....με τίποτα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: