Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ...ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Η Κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου Κισάμου αφουγκραζόμενη την ανάγκη για αλλαγή και βελτίωση, σας προσκαλεί για 8η χρονιά να συμμετέχετε στην έκθεση Κρητικών προϊόντων που θα πραγματοποιηθεί στην Κίσαμο, και φέτος αλλάζει και μετονομάζετε σε ‘’Φεστιβάλ Κισαμίτικης κουλτούρας, ημέρες δημιουργίας & γευσιγνωσίας’’.
Η αλλαγή πέραν του ονόματος θα είναι και ουσιαστική, αφού το 9ήμερο φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί στην Κίσαμο από 10 έως και 18 Αυγούστου, θα έχει αποκλειστικά και μόνο χρώμα παράδοσης, αναδεικνύοντας την σημαντικότητα της Ιστορίας και του Πολιτισμού, τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Κρήτης και ιδιαίτερα της Κισάμου, αποτελώντας ουσιαστικά έκθεση παράδοσης, δημιουργίας και πολιτισμού. 
Όλες οι παράλληλες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν θα έχουν σαν βάση την παράδοση της Κισάμου και της Κρήτης, με σκοπό την υπενθύμιση και την γνώση για τους ντόπιους αλλά και την γνωριμία της με τους επισκέπτες της πόλης.
Στην έκθεση μπορούν να συμμετέχουν επιχειρήσεις, βιοτέχνες, συνεταιρισμοί και επαγγελματίες παραγωγοί με συσκευασμένα ή πιστοποιημένα είδη, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ παραδοσιακών προϊόντων.       
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν θα πρέπει να απευθυνθούν άμεσα στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Κισάμου καθώς υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός θέσεων που θα διατεθούν.
Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες:
Κοινωφελής επιχείρηση Δήμου Κισάμου, τηλέφωνο 2822340222, email: koinofelisdkis@gmail.com
Για την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Κισάμου
Ο Πρόεδρος
Δερουκάκης Εμμανουήλ

Δεν υπάρχουν σχόλια: