Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

ΓΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αγορά Κισάμου 2015
Η Κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου Κισάμου σε συνεργασία με τον Νέο Εμπορικό
Σύλλογο Κισσάμου αναγνωρίζοντας την ανάγκη των παραγωγών για ανάδειξη και προώθηση των προϊόντων τους προχωρούν στην δημιουργία της ‘"Αγοράς Κισάμου – Γεύση και πολιτισμός". Η αγορά γεύσης και πολιτισμού θα διεξαχθεί από 30 Ιουνίου 2015 έως και 01 Σεπτεμβρίου και θα συμπεριλαμβάνει παζάρι τοπικών Κισαμίτικων προϊόντων στην οδό Σκαλίδη κάθε Τρίτη για τις προαναφερθείσες ημερομηνίες από 18.00 έως και το βράδυ αργά.   
Το όραμα για την δημιουργία της Αγοράς Κισάμου είναι η συναναστροφή παραγωγών και καλλιεργητών παραδοσιακών προϊόντων τόσο με τον επιχειρηματικό κόσμο της Κισσάμου όσο και με Έλληνες και ξένους επισκέπτες με στόχο το πάντρεμα και την συνύπαρξη ...
.....παραγωγών και επιχειρηματιών. Προσδοκία μας η αύξηση της αναγνωρισιμότητας των τοπικών Κισαμίτικων προϊόντων καθώς και η εξέλιξη των παραγωγών μέσα από την διαδικασία της πώλησης και της ανταλλαγής απόψεων.
Στην "αγορά Κισάμου – γεύσεις και πολιτισμός" μπορούν να συμμετέχουν καταστηματάρχες της Κισσάμου και της οδού Σκαλίδη καθώς και παραγωγοί που προέρχονται από τον ευρύτερο Δήμο Κισσάμου.       
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν θα πρέπει να απευθυνθούν άμεσα στον Νέο Εμπορικό Σύλλογο Κισάμου, καθώς υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός θέσεων που θα διατεθούν. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και 26 Ιουνίου 2015.
Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες:
Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου, τηλέφωνο 2822022772, email: neskisamos@gmail.com
Όλες οι αιτήσεις θα επεξεργαστούν από την Κ.Ε.ΔΗ.Κ. και τον Ν.Ε.Σ.Κ. για την τήρηση των απαιτήσεων και οι θέσεις θα δοθούν κατά προτεραιότητα με βάσει τον αύξων αριθμό της αίτησης του ενδιαφερόμενου παραγωγού.
Οι Πρόεδροι                                                            
Δερουκάκης Εμμανουήλ   Αννουσάκης Γεώργιος



Δεν υπάρχουν σχόλια: