Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ

Ξεκινούν σήμερα Παρασκευή 12 Ιουνίου στα Χανιά οι εργασίες του πρώτου Πανελλήνιου - Περιφερειακού Συνεδρίου για την Διά Βίου Μάθηση-Εκπαίδευση Ενηλίκων και την Επιμόρφωση των Εκπαιδευτικών που οργανώνεται με πρωτοβουλία του Επιστημονικού Δικτύου Εκπαίδευσης Ενηλίκων Κρήτης και με τη στήριξη πολλών φορέων μεταξύ των οποίων και ο Δήμος Κισάμου.
Στις εργασίες του συνεδρίου θα συμμετάσχει και ο Δήμαρχος Κισάμου και μέλος της Επιτροπής Παιδείας της ΚΕΔΕ κ. Θεόδωρος Σταθάκης, ο οποίος το Σάββατο 13/6/2015 το μεσημέρι (στρογγυλό τραπέζι -  ώρα 13:30 - 14:45) θα έχει ομιλία – στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Χανίων - με θέμα: "Στόχοι και Αποτελέσματα των προγραμμάτων Δια Βίου Μάθησης στο Δήμο Κισάμου".

Δεν υπάρχουν σχόλια: