Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

ΚΙΣΑΜΙΚΟΣ

Το 65 με 70% του κεφαλαίου της ΠΑΕ Κισαμικός καλύφτηκε από τα εγγεγραμμένα μέλη ως και την καθιερωμένη ημερομηνία. Δυστυχώς ο κόσμος δεν έχει λεφτά αυτήν την εποχή είναι φανερό άλλωστε και από την κίνηση της αγοράς. Πάντως υπάρχουν ακόμα κάποιοι που για διάφορους λόγους δεν πήραν μετοχές και είναι πρόθυμοι στο επόμενο κάλεσμα να αγοράσουν.
Το ναι περιμένουν όλοι ακόμα και η δημοτική αρχή από τον κ. Μαθιουλάκη, πρόεδρο της ΠΑΕ Πλατανιά, για να παραχωρήσει για φέτος το γηπεδάκι του Μάλεμε για τις ανάγκες της ομάδος μας. Μάλιστα δεν είναι κρυφό πλέον οτι η δημοτική αρχή μη μπορώντας να κάνει αμέσως το γήπεδο στον χώρο που έχει επιλέξει, μπαίνει μεσολαβητής σε αυτήν την προσπάθεια ώστε να μην φύγει η ομάδα από τον Νομό.
Τώρα αν πάμε Μάλεμε το προπονητήριο ας περιμένει μιας και δεν βλέπω να κινείται τίποτα...
40.000Ε έδωσε γνωστός επιχειρηματίας και αγόρασε μετοχές της ομάδος, επιχειρηματίας που δεν ζει εδώ αλλά αγαπά τον τόπο του..αυτό ακούστηκε και όλοι υπολογίζουμε ποιος είναι...

Δεν υπάρχουν σχόλια: