Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΧΡΟΝΙΑΣ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Πολύς κόσμος, χαμόγελα και δάκρυα στο κλείσιμο άλλης μιας σχολικής χρονιάς του 3ου δημοτικού σχολείου Κισάμου. Τραγούδια, χορός, ομιλίες, βιντεοπροβολές, θεατρικά δρώμενα, κοινωνικά μηνύματα εκφράστηκαν μέσα από τους μαθητές όλων των τάξεων. Η γιορτή είχε πολλές συγκινητικές στιγμές καθώς υπήρξε ένα αποχαιρετιστήριο αφιέρωμα στους μαθητές της ΣΤ’ τάξης με ότι έκαναν τα παιδιά αυτά τα 6 χρόνια. Μαθητές και γονείς ευχαρίστησαν τους υπέροχους δασκάλους τους δίνοντας ραντεβού για το Σεπτέμβριο. Εμείς βέβαια οι γονείς των παιδιών της ΣΤ τάξης τους ευχαριστούμε διπλά που τόσο πολύ στάθηκαν αυτά τα 6 πρώτα χρόνια της Μαθητικής τους πορείας. 
 Άξιος ο διευθυντής του σχολείου Αντώνης Σπανουδάκης, που θα συνεχίσει να διευθύνει ένα σχολείο πρότυπο για την περιοχή μας για 9η χρονιά, άξιοι και όλοι οι εκπαιδευτικοί που αγωνίστηκαν να προσφέρουν γνώσεις και συμπεριφορά ακούραστα σε όλα τα παιδιά τους..
 ....
..
 Ευχαριστούμε πολύ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: