Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ;

Τελικά δεν είναι ακόμα τίποτα σίγουρο... αλλά τουλάχιστον μάθαμε οτι είχε προγραμματιστεί μια συνάντηση στην ανατολική μεριά του δήμου μας, ώστε να βρεθεί λύση στο γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ (πλέον) Κισαμικός. Μάλιστα στην προγραμματισμένη συνάντηση βρέθηκαν 3 από τους 4 προσκαλεσμένους, μιας και ο κ. Μαλανδράκης δήμαρχος Πλατανιά ήταν εκτός Κρήτης... τώρα ποιος προ(σ)κάλεσε αυτήν την συνάντηση, το μαντεύουμε .. και φυσικά όλοι περιμένουμε να δούμε το αποτέλεσμα.
Πάντως έτσι και αλλιώς οι πληροφορίες είναι δύσκολο να εξακριβωθούν μιας και τα στόματα των ανθρώπων της διοίκησης είναι κλειστά. Όμως κατά 95% η ομάδα θα αγωνίζεται για ένα χρονικό διάστημα -κατά πάσα πιθανότητα από το ξεκίνημα- στο Μάλεμε, αν και εφόσον ο πρόεδρος του Πλατανιά συμφωνήσει.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ ΜΑΣ (ΣΑΣ) ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ..

Γιώργος Περράκης είπε...

Γιώργος Περράκης...Ναι ρε φίλε,μεγάλη μερίδα της Καστελλιανής κοινωνίας ενδιαφέρετε για το που θα παίζει η ομάδα αφού πλέον,δεν ξέρω αν το έμαθες θα παίζει Β'Εθνική του χρόνου!!!Ξέρετε μερικοί μερικοί τι πάει να πει αυτό για τον τόπο???
Υ.Γ Καλό θα ήταν όσοι σχολιάζετε,να το κάνετε ονομαστικά!Τι φοβάστε δηλαδή?